Tentoonstelling

Kunstexpositie
 

Vijf kunstenaars exposeren vanaf 1 juli t/m 9 september in Den Brommert.
 

Annemiek van den Steen (glaskunst)
Sinds 2019 maakt Annemiek glaskunst en gebruiksvoorwerpen van glas met behulp van de glasfusing techniek. Glasfusen ( het samenstellen van glas) gebeurt in een speciale oven die wel tot 1000 graden C gaat. Het speciale glas, dat hiervoor gebruikt wordt, komt van de fabriek Oceanside in Mexico. Dit glas is zodanig gefabriceerd dat zowel transparant als opaakglas met elkaar versmolten kunnen worden.
Heel bijzonder. Meer informatie vindt u op haar website Glasatelier Adelapierre.

Bas van Gent  (olieverf- / aquarellist)
Bas van Gent is begonnen met schilderen in olieverf en is halverwege de jaren 90 overgestapt op aquarelleren. De techniek heeft hij zich eigen gemaakt door het volgen van cursussen. De onderwerpen van zijn werken zijn vaak ingegeven door toevalligheden. Hij voegt iets toe of laat juist iets weg, zo geeft hij er zijn persoonlijke smaak aan. 
Vele kunstwerken zijn zo ontstaan en hebben hun weg naar liefhebbers gevonden. 


Kees de Man (keramist)
Al 20 jaar actief in het creëren van beelden. Door zijn opleiding MO Handvaardigheid (1983) ontwikkelde hij de basisvaardigheden voor het ontwerpen van beelden, vervaardigd uit verschillende materialen. Zijn inspiratiebron o.a.: Pablo Picasso, Henry Moore, Edward Munch....
Na een periode van de Cobrakunst is nu de tijd aangebroken voor Neocobra. Op basis van eigen schetsen en ontwerptekeningen is de Kees de Man begonnen aan een nieuwe serie Keramische Kunst. Meer info op zijn website Atelier0053. 

Marco Boer (aquarellist)
Sinds 1997 aquarelleert hij. Zijn voorkeur gaat uit naar geabstraheerde weergave van de realiteit. Suggereren en de kunst van het weglaten is hem op het lijf geschreven. "Het is een uitermate boeiende techniek. De uitdaging aangaan met het water en bewuste toevalligheden suggeren! De eerste druppels water gevuld met pigment laten vloeien op een schoon stuk aquarelpapier is een zeer boeiende ervaring die zich moeilijk laat beschrijven". Zijn werk is meerdere malen zowel nationaal als internationaal geëxposeerd. Meer info op zijn website Watercolor

Gertine Plaisier (olie- en acrylverf techniek)
Realistische kunst is een kunst waar zij enorm van kan genieten. Het geeft haar voldoening om een leeg doek kleur te geven en er steeds meer leven in te zien. Vanuit niets een kunstwerk maken, puur en eerlijk, zijn de kernwoorden waarop haar kunst is gebaseerd. Zoals het is, is het. Zij wordt beïnvloed door de klassieke schilderkunst en haar werken variëren van klassiek tot hedendaagse realisme. Elk schilderij heeft een eigen sfeer, gecreëerd door het gebruik van kleur en details.
Vragen aan Gertine? Mail naar gertineplaisier@gmail.com


Meer kunstwerken en informatie vindt u in Den Brommert. 
 
 

         

Cookies