Nieuws

Nieuwe website!

10-05-2023 t/m 13-06-2023
Nieuwe website!

Met één druk op de knop zette Wil de Graaf, tijdens de algemene ledenvergaring, onze nieuwe website online!

We hebben een nieuwe website! Modern en gebruiksvriendelijk. Deze site is ook goed op mobiele apparaten te zien en de beeldbank is flink onder handen genomen.

“Een nieuwe website is al heel lang een wens van bezoekers aan onze site en daarmee van ons”, zegt voorzitter Alie Tas. “Heel fijn dat het nu eindelijk zo ver is!“

Nieuw

De nieuwe site is overzichtelijk en duidelijk. “We zijn weer helemaal bij de tijd. De website is nu ons wereldwijd visitekaartje”, legt Alie uit. “Je ziet direct wanneer we open zijn, waar we mee kunnen helpen en welke tentoonstelling je kunt bezoeken. En natuurlijk hoe je lid kunt worden, want nieuwe leden zijn altijd welkom. Net als nieuwe vrijwilligers!”

Beeldbank

“We kregen veel opmerkingen over de beeldbank”, vertelt Alie. “Ook die hebben we kritisch doorgenomen. Bezoekers kunnen nu zoeken in de beeldbank en de beelden downloaden als ze die willen gebruiken. Willen ze de beelden in hogere kwaliteit, dan kunnen ze contact met ons opnemen, we helpen hen natuurlijk graag!”

Hard gewerkt

“Liefst hadden we de nieuwe site in 2020 online gezet, tegelijk met de heropening van ons gerestaureerd pand Den Brommert”, blikt de voorzitter terug. “Maar de restauratie en nieuwbouw kostten veel tijd en geld. Ook moesten we achter de schermen nog veel werk verzetten. Vooral onze vrijwilliger Wil de Graaf heeft zich daar voor ingezet, samen met de leverancier van de website. We zijn heel tevreden met het resultaat en denken onze online bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn op deze site, historhia.nl.”

Cookies